FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Forhandler af Ailefos produkter    
  • Find din nærmeste forhandler: HER
Ja, vi sender til hele verden.  Levering af ordrer udenfor Danmark vil blive pålagt fragtomkostninger, svarende til det beløb det koster at afsende pakken til det individulle land. Dette gælder også Grønland og Færøerne. Levering vil ske med GLS eller DHL. Aftaler om pris og leveringsmetode vil blive foretaget inden den endelige ordre bliver indgået og sendt afsted.
Modellervoksen kan over tid begynde at virke tør og smuldre lidt. Dette kan skyldes at olierne i voksen bliver overført til hænderne under leg, eller at modellervoksen har stået meget ude uden låg. Løsning: tilsæt almindelig madolie fra køkkenskabet. Gerne så modellervoksen bliver godt fedtet. Ælt olien godt ind i voksen. På denne måde kan modellervoksen få nyt liv.
Dette skyldes, at saltet kan trække ud i overfladen. Dette er ganske ufarligt og forsvinder så snart modellervoksen bliver æltet.
Dette skyldes konserveringsmidler, der har lagt sig i overfladen. Det er ufarligt, og forsvinder, så snart modellervoksen æltes.
Ja, du kan afhente din ordre hos Ailefo, Rabækkevej 1 B, 3700 Rønne  
  • Du skal blot markere feltet "Afhentning hos Ailefo", når du bliver bedt om at vælge leveringsmetode, ved afslutningen af din bestilling på vores webshop www.ailefo.dk
  • Desuden vil du også her blive bedt om vælge dato og tidspunkt, der passer dig til afhentning af din ordre.
  • Vi har ikke byttepenge liggende, og kan derfor ikke give tilbage. Derfor skal kontant betaling være på det lige beløb for din ordre.
  • Du kan betale med kreditkort eller Mobilpay direkte hos os.
  • Har du købt via vores webshop www.ailefo.dk, så er din betaling allerede gennemført, og du skal ikke bekymre dig om betaling, når du afhenter din ordre.
Ailefo økologisk modellervoks er udelukkende fremstillet af fødevaregodkendte ingredienser. Dit barn kan derfor smage på modellervoksen. Den ansvarlige voksne må dog huske på, at modellervoks ikke er produceret som madvarer. Ailefo kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle specifikke fødevarerelaterede allergiske reaktioner, det enkelte barn måtte få under leg eller ved at smage på Ailefo økologisk modellervoks.
Ailefo bruger fødevaregodkendte konserveringsmidler i vores modellervoks. Det gør vi for at beskytte både produkt og forbruger. Produkter der indeholder vand, har en større bakterievækst end produkter, der ikke indeholder vand. Desuden øges bakterievæksten, når et produkt ofte bliver forarbejdet med menneskehænder. Vi ønsker at forlænge holdbarheden og derved mulighed for leg med Ailefos modellervoks længst muligt. Naturligvis indenfor rammer der er af mindst mulig sundhedsrisiko for forbrugeren. Vi må ikke sammeligne os med et fødevareprodukt, da modellervoks ikke er ment som et sådan, men vælger alligevel kun at bruge fødevarergodkendte konserveringsmidler, for at øge sikkerheden for forbrugeren af vores modellervoks. Vi følger de stramme grænseværdier, der findes indenfor Astma Allergi Danmark, A-mærkning og krav til økologisk kosmetik.
Ailefo Økologisk Modellervoks indeholder ikke soya, mælk, æg eller nødder. Vores modellervoks er dog ikke glutenfri. Ailefo Økologisk Modellervoks er et vegansk produkt. Vi deler ikke produktion med andre virksomheder, og vores maskiner bliver kun brugt til at fremstille økologisk modellervoks. Har du yderligere spørgsmål angående allergier, så skriv gerne til os. Vores mail adresse er: info@ailefo.dk

Stil spørgsmål her