FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Forhandler af Ailefos produkter    
  • Find din nærmeste forhandler: HER
Olierne overføres til hænderne, og giver en god beskyttelse af huden undervejs i legen. Derfor forsvinder olierne også med tiden fra voksen. Du kan forlænge modellervoksens levetid ved at ælte almindelig madolie i, når den føles tør. Du kan med fordel tilføre lidt madolie en gang i mellem efter lege er slut. Så er modellervoks genoplivet og genoplivet, klar til næste gang I skal lege. Hvis I glemmer at sætte låget på, eller modellervoksen begynder at smuldre lidt, så er det tid til at tilføre til madolie. Se her hvordan. 
Du kan bage vores modellervoks i ovnen på 60 grader til figuren er tør. Hvor lang tid afhænger af tykkelsen på figuren. Prøv dig frem. Efter bagning kan du afslutte med at spraye med en hobbylak. Det kan dog godt undlades. Du kan også lade figurerne lufttørre, men så får de nemmere sprækker, mens de står og tørrer op.
 
Ja, det kan de godt. Ved lufttørring kan man dog godt opleve, at modellervoksen slår lidt revner i overfladen. Oplevet du dette så prøv i stedet at tørre modellervoksen i ovnen på 60 grader. Hvor lang tid af hænger af tykkelsen på figuren. Prøv dig frem. Efter bagning kan du afslutte med at spraye med en hobbylak, det kan dog godt undlades.  
Ailefo Økologisk Modellervoks indeholder ikke soya, mælk, æg eller nødder. Vores modellervoks er dog ikke glutenfri. Ailefo Økologisk Modellervoks er et vegansk produkt. Vi deler ikke produktion med andre virksomheder, og vores maskiner bliver kun brugt til at fremstille økologisk modellervoks. Har du yderligere spørgsmål angående allergier, så skriv gerne til os. Vores mail adresse er: info@ailefo.dk
Dette skyldes salt, der har lagt sig i overfladen. Det forekommer ind imellem og er ufarligt. Prikkerne forsvinder, så snart modellervoksen æltes.
Dette kan ses en sjælden gang i mellem, og skyldes små farvepigmenter, der ikke opløstes under produktion af modellervoksen. Farvepigmenterne kan afgive en smule farve til området, hvor der leges. Dette kan fjernes med vand og sæbe. For at undgå farveafsmitning, fjern de små farvepigmenter fra modellervoksen, når du ser dem. Vi anbefaler dog altid brug af legemåtte under alle former for kreativ leg.
Dette skyldes, at saltet kan trække ud i overfladen. Dette er ganske ufarligt og forsvinder så snart modellervoksen bliver æltet.
Ailefo økologisk modellervoks er udelukkende fremstillet af fødevaregodkendte ingredienser. Dit barn kan derfor smage på modellervoksen. Den ansvarlige voksne må dog huske på, at modellervoks ikke er produceret som madvarer. Ailefo kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle specifikke fødevarerelaterede allergiske reaktioner, det enkelte barn måtte få under leg eller ved at smage på Ailefo økologisk modellervoks.
Ailefo bruger fødevaregodkendte konserveringsmidler i vores modellervoks. Det gør vi for at beskytte både produkt og forbruger. Produkter der indeholder vand, har en større bakterievækst end produkter, der ikke indeholder vand. Desuden øges bakterievæksten, når et produkt ofte bliver forarbejdet med menneskehænder. Vi ønsker at forlænge holdbarheden og derved mulighed for leg med Ailefos modellervoks længst muligt. Naturligvis indenfor rammer der er af mindst mulig sundhedsrisiko for forbrugeren. Vi må ikke sammeligne os med et fødevareprodukt, da modellervoks ikke er ment som et sådan, men vælger alligevel kun at bruge fødevarergodkendte konserveringsmidler, for at øge sikkerheden for forbrugeren af vores modellervoks. Vi følger de stramme grænseværdier, der findes indenfor Astma Allergi Danmark, A-mærkning og krav til økologisk kosmetik.

Stil spørgsmål her

Please prove you are human by selecting the Truck.