Kontakt os

Ailefos historie

Ailefo Aps blev Grundlagt d. 21 September 2015 af Christiane Larsen.

Historien begynder dog et par år tidligere.

Ailefo er en familieejet virksomhed beliggende på den lille ø Bornholm, Danmark. Med en meget kreativ 6-årig datter i familien havde kreative produkter været en stor del af deres liv i nogle år. Kreative produkter, der ofte efterlod Christiane undrende over kvaliteten, lav miljøvenlig værdi og mangel på design.

Med en del børn i sit netværk med meget høj forekomst af allergi og som uddannet sygeplejerske, fornemmede hun også et behov for kreative produkter af høj kvalitet med hensyn til allergivenlighed.

Ailefo begyndte at tage form.

Efter 17 år som sygeplejerske valgte Christiane i 2015, at afslutte sin sygeplejerskekarriere og etablerede Ailefo ApS.

Siden begyndelsen af 2015 har hun med hjælp fra sin datter arbejdet intensivt med produktudviklingen af Ailefo Økologisk Modellervoks.
De æltede og blandede ingredienser igen og igen i gryden, arvet fra datterens bedsteforældre.

Det klistrede til fingrene, var for tørt, farverne var triste eller smittede af. Hundredevis af opskrifter blev testet hjemme og i samarbejde med bornholmske børnhaver, før de endelig havde den endelige opskrift på modellervoksen.

August 2016 modtog Ailefo CE-mærke af deres produkt, og kunne nu sætte Ailefo Økologisk Modellervoks på markedet.

Siden da er det gået stærkt, Ailefo Økologisk Modellervoks kan købes på Ailefos egen website www.ailefo.dk, men også i flere butikker i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Belgien, Schweiz og Spanien.

Maj 2017 blev Ailefo tildelt prisen "Årets Virksomhed" af Bornholms Erhvervsservice.

Vi stopper ikke blot ved modellervoks men vil give hver enkelt kreativt produkt den fulde opmærksomhed, som en produktudvikling kræver. Ungerne fortjener kun det bedste. 

 

 

 

 

Find os her