Feedback

Trine, mor til Emilie på 6 år.

Vi har prøvet modellervoksen herhjemme og det var lækkert at have i hænderne, duftede rart og ikke syntetisk. Lavede nogle lækre pebernødder, som vi lagde tilbage i plastic bægeret og snød familien;-) Ailefo hilsner Emilie & Trine

Rikke Albæk, jordemor og selv mor til 4 børn.

I vores hjem har vi gennem årene haft meget forskelligt legetøj inden for dørene. Ailefo modellervoks er godt kvalitetslegetøj hele vejen rundt. Lækker kvalitet, der holder både i konsistens, blødhed, farver og holdbarhed. Det er nøje gennemarbejdet fra producenten. For mig er det vigtigt, at mine børn ikke bliver udsat for skadelig kemi og hormonforstyrrende stoffer, når de har det sjovt og slipper kreativiteten løs.  Jeg kan derfor i den grad anbefale Ailefo økologisk modellervoks til familier, der vægter kvalitetet og bæredygtighed, når deres børn leger.  

Kristine Holbek, sygeplejerske og mor til Caroline 3 år.

Vi har, i vores familie, og i særdeleshed Caroline, haft den fornøjelse at lege med denne skønne modellervoks helt fra start, og det HAR virkelig været en fornøjelse. Farverne, duften og viden om, at den uden problemer kan tåle at blive gnasket på, er fantastisk. Faktisk nøjedes Caroline (3 år) ikke med at gnaske forleden - nej hun stoppede sin rosa modellervoks ned i en lille spand med vand....den blev fisket op- lettere klistret og puttet i en bøtte med låg- fingers crossed- et par dage senere var den fin, tør og lige til at lege med igen. Fantastisk, rent, blødt og lækkert produkt, som med sikkerhed bliver købt i julegave til samtlige nevøer og andet småfolk.

Anette Meinertz Møbjerg, skolelærer og farmor.

Jeg har købt et rør med Ailefo modellervoks - og det er bestemt ikke sidste gang! Barnebarnet var så begejstret, at modellervoksen måtte med videre til legekammeraten. Ailefo økologisk modellervoks har en utrolig lækker konsistens, super flotte farver, smart rør til opbevaring, og tillige er produktet økologisk.
 Desuden dejligt at vide, at modellervoksen er ufarlig, hvis små pilfingre skulle få lyst til at smage på det. En oplagt julegaveide.

Ditte Huth Nielsen, sygeplejerske og mor til Ingrid 2 år.

Igennem min egen barndom elskede jeg at lege med modellervoks, så selvfølgelig skulle min egen datter også have fornøjelsen. Dog synes jeg, at modellervoksen fra den lokale legetøjsbutik lugtede for meget af syntetisk produkt til, at jeg ville introducere det til hende, før hun var gammel nok til ikke at putte det i munden. Men så var det, at jeg fik nys om Ailefo´s produkt. Voksen er nem at modellere - farverne fantastiske og stærke, og frem for alt så lugter det ikke syntetisk. Af produktbeskrivelsen fremgår det, at alt kan spises, og derfor kan jeg trygt lade min datter lege med det - uden at være bekymret for, at hun skulle komme til at putte voksen i munden.