Fakta om Ailefo økologisk modellervoks

Økologisk modellervoks


Ailefo økologisk modellervoks indeholder økologisk certificerede råvarer af høj kvalitet, og er det første økologiske modellervoksprodukt på det europæriske marked.

Allergivenlig


Ailefo Økologisk Modellervoks indeholder ikke parfume eller parabener. Konserveringsmidlerne er alle milde, fødevaregodkendte og godkendt til brug i økologisk kosmetik. Ailefo har desuden brugt Kemilex som vejledning i vores produktudviklingsfase.

Kvalitetstestet i laboratorium


For at sikre høj produktkvalitet og forbrugerens sikkerhed, er Ailefo økologisk modellervoks testet og godkendt ved et uvildigt laboratorium. Derudover har vi gennem vores produktudviklingsperiode haft Altox A/S som rådgivende ekspert.

Udelukkende levnedsmiddelgodkendte råvarer


Ailefo økologisk modellervoks er udelukkende produceret på levnedsmiddelgodkendte råvarer. Dit barn kan smage modellervoksen, som dog heldigvis ikke smager godt.

Økologiske planteolier


De særligt udvalgte økologiske planteolier gør, at Ailefo økologisk modellervoks føles ekstra blød. Selv små hænder har nemt ved at ælte og forme modellervoksen. Olierne giver desuden hænderne ekstra pleje og omsorg under leg.

Farvet med naturlige farvestoffer


Ailefo økologisk modellervoks er farvet med naturlige farvestoffer. Vi bruger udtræk fra blandt andet blågrøn alge, svampen Blakeslea Trispora, græs og andre grønne planter, røde frugter og grøntsager og brændt sukker.

A- mærket produkt


Ailefo økologisk modellervoks er A-mærket. Et A-mærket produkt er din garanti for, at produktet ikke alene lever op til dansk lovgivning, men også opfylder endnu strammere regulering indenfor områder, som fx. tungmetaller, allergifremkaldende- og hormonforstyrrende stoffer. http://fffh.dk/

Miljøvenlig emballage


Ailefos emballage er miljøvenlig med tanke på genbrug og genanvendelse. Vores paprør er lavet af 100 % genbrugspapir, og etiketten er påsat med vandbaseret lim. Bøtterne inde i vores paprør er lavet af PP plast, hvilket er nemt at genanvende. Vores store bøtter er lavet af hvid pp plast og etiketten er påsat med vandbaseret lim, så det tager mest mulig hensyn til miljøet, og materialerne nemt kan adskilles i genanvendelsesprocessen. Ailefo er medlem af miljøvenligpakning.dk Før du bortskaffer vores små plastbøtter, kan de anvendes til opbevaring eller andet i din dagligdag. Bøtterne tåler, mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine.