Velkommen til Ailefos Blog

Velkommen til Ailefos blog

Kære læser.

Ailefo har i dag premiere på vores blog. Her vil jeg skrive indlæg, jeg finder interessant at dele med dig. Det vil ikke altid kun handle om økologisk modellervoks. Jeg vil favne både lokalt og globalt fra Ailefos egne læringstavler til klodens miljømæssige udfordringer.

Fra jeg startede min rejse med Ailefo for lidt mere end 2 år siden og til nu, har både Ailefos modellervoks og jeg udviklet os sammen side om side.

Min datter og jeg er nået frem til et helt fantastisk produkt af høj kvalitet, jeg er utrolig stolt af, både med hensyn til allergi- og miljøvenlighed og design, og som nu forhandles i flere forskellige lande både i- og uden for Europa.

Jeg selv har gennemgået et skift af mind-set fra en sygeplejerskes dagligdag til selvstændig iværksætter. Jeg trives om en fisk i vandet hver dag, når jeg beskæftiger mig med den virksomhed, jeg selv har skabt, og de grønne værdier den og jeg nu repræsenterer.

Når I stifter bekendtskab med Ailefos produkter, er det af stor betydning for os, når I fortælle os om jeres oplevelser. Vi bruger hver og en af jeres tilbagemeldinger i vores fortsatte udvikling af produkter, så vi sammen kan blive ved med at hæve barren for høj kvalitet på alle niveauer.

Jeg glæder mig til at udvikle nye produkter, udvide vores sortiment, og slå Ailefos navn fast med syvtommersøm i hele verden, som et brand af hobbyprodukter af meget høj bæredygtig kvalitet.

Hvis der er emner, som du godt kunne tænke dig, at jeg tager op på vores blog, så er du velkommen til at skrive til på info@ailefo.dk

Rigtig god weekend.

Christiane,

Ejer af Ailefo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *